• درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما
پنج‌شنبه, مارس 23, 2023
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • بین الملل
  • دولت و مجلس
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • علمی
  • خانه
  • بین الملل
  • دولت و مجلس
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • علمی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه گوناگون

مردم چگونه «رستاخیز» را تماشا کنند؟

مارس 9, 2022
0

تهیه­‌کننده فیلم سینمایی «رستاخیز» اعلام کرد: علاقه‌مندان به تماشای «رستاخیز» در داخل ایران می‌توانند از طریق درگاه ستاره ۷۸۰ ستاره ۴۳۰ مربع (#۴۳۰*۷۸۰*) به پلتفرم اصلی نمایش‌دهنده‌ این فیلم متصل شوند.

به گزارش پایگاه خبری خبربزار و به نقل از ایسنا : تقی علیقلی‌­زاده درباره اکران آنلاین فیلم «رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش که پیش‌تر اعلام شده بود از ۱۶ اسفند ماه همزمان با ولادت حضرت ابوالفضل العباس­(ع) عرضه خواهد شد، توضیح داد: در حال حاضر امکان نمایش بین­‌المللی فیلم «رستاخیز» به­ صورت مجازی در پلتفرم اختصاصی “هِلال چنل” به آدرس www.helalchannel.com امکان پذیر است و برای تماشاگران داخل کشور روش ویژه‌ای برای ورود به این پلتفرم درنظر گرفته شده است.

او با اشاره به اینکه خرید آنلاین این فیلم به طور مستقیم از این پلتفرم فقط به صورت ارزی امکان‌پذیر است، افزود: برای عرضه‌ فیلم در داخل کشور، با همکاری مشترک با درگاه ۷۸۰ مخاطبان می‌توانند با شماره‌­گیری کد دستوری ستاره ۷۸۰ ستاره ۴۳۰ مربع ضمن دریافت لینک، به طور مستقیم به پلتفرم “هِلال چنل” متصل ‌شوند و با بهترین کیفیت «فیلم رستاخیز» را تماشا کنند.

تهیه­‌کننده رستاخیز خاطرنشان کرد که پلتفرم “هِلال چنل” با چند شرکت تخصصی طرف قرارداد است و همانند گذشته در صورت کپی غیرمجاز فیلم، نسبت به آن برخورد خواهد شد.

او همچنین با بیان اینکه «در حال حاضر «رستاخیز» با سه زبان اصلی فارسی، عربی و فرانسه و ۱۰ زیرنویس به زبان‌های مختلف دنیا عرضه شده است»، اضافه کرد: عرضه‌ فیلم در پلتفرم vimeo نیز آغاز شده و در سامانه بین‌­المللی آمازون هم به زودی شروع خواهد شد.

علیقلی‌زاده در ادامه گفت: برای «رستاخیز» افراد زیادی تلاش کردند از جمله کسانی که کمک کردند فیلم ساخته شود و عزیزانی هم کوشش می­‌کنند که فیلم عرضه شود که لازم می‌­دانم از آن‌ها تشکر و قدردانی ­کنم؛ بخصوص از سامانه ۷۸۰ به عنوان درگاهی معتبر که از هیچ کوششی برای عرضه فیلم «رستاخیز» دریغ نکردند.

این تهیه‌کننده سینما در پایان در پاسخ به این سوال که قطعا اکران مجازی گزینه‌ اصلی سازندگان فیلم برای اکران و عرضه‌ عمومی آن نبوده است و آیا حالا که شرایط اکران آنلاین فراهم شده همچنان نمایش «رستاخیز» را روی پرده‌ سینماهای ایران پیگیری می‌کند؟ بیان کرد: این فیلم دارای پروانه‌ نمایش سینمایی بوده و پروانه‌ نمایش ویدیویی هم‌ گرفته است که بنا به ملاحظاتی برای نمایش آن به شرایط فعلی رسیدیم. قبلاً گفته‌­ام که امیدوارم در آستانه‌ نوروز این امکان برای فیلم «رستاخیز» فراهم شود که همراه با فیلم‌های دیگر در سینماها روی پرده برود. فکر می‌کنم ایجاد فرصت تماشای این فیلم اسکوپ که از بهترین امکانات صدا و تصویر روزِ جهان برخوردار است بر پرده‌ سینما، عیدی برازنده‌ای به هنرمندان و هنردوستان از سوی سازمان امور سینمایی باشد.

وی تاکید کرد: اصلاً نمی‌خواهیم این درخواست در ظرفیت نمایشی سینماها و فیلم‌های در حال اکران اختلال ایجاد کند، بلکه فیلم «رستاخیز» می‌تواند بنا به درخواست مدیران سینما در سالن‌ها و سانس‌های محدود به عنوان مهمان سینمای ایران، در کنار اکران مجازی عرضه شود.

فیلم «رستاخیز» در سی‌ودومین جشنواره‌ فیلم فجر موفق به دریافت ٩ سیمرغ بلورین و جایزه‌ مصطفی عقاد شد. همچنین در اولین حضور جهانی خود در جشنواره فیلم بغداد، جایزه بزرگ و تندیس تماشاگران را نیز گرفت.

 

برچسب: احمدرضا درویشفیلم رستاخیز
پست بعدی

بیانیه جنبش اصیل اسلامی (الدعوه الاسلامیه سابق) به مناسبت تشکیل پنجمین اجلاسیه مجلس نمایندگان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

مطالب پیشنهادی

قهرمان و پهلوان دکتر سیّدافشین مباشر اقدام به راه اندازی کمپین نیکوکاری ای تحت عنوان ( دست خالق برای یاری خلق ) نموده است

1 سال قبل

مهندس سعید شبانیان ازآغاز واگذاری شعب اولین فروشگاه‌های زنجیره ای عطاری بانام “عطار مارکت “خبرداد

7 ماه قبل
لینک ها: | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | دالمیکر | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | دکمه ساز | اویلانجین | ایرانی بازی | حصیریاب | فیتپینو | فیشمیش | چکش هیدرولیک | بستسالمون | زیراندازآنلاین | فریزرز | ایبیچیکن | گلسوب | دکمه ساز | آیگاز | ماهیکاران | چرمشوز | نباتشیرین | آیگاز | Arad Branding
خبربزار

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

دسترسی سریع

  • درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • Home
  • دولت و مجلس
  • بین الملل
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • اقتصادی
  • علمی
  • سیاسی

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن