• درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما
دوشنبه, مارس 20, 2023
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • بین الملل
  • دولت و مجلس
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • علمی
  • خانه
  • بین الملل
  • دولت و مجلس
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • علمی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سیاسی

سرلشکر باقری: جمهوری اسلامی در ساخت موتورهای هوایی به بلوغ رسیده است

می 18, 2021
0

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت:‌ مجموعه طراحی و تولید موتورهای هوایی در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع از اجزای اصلی قدرتمند شدن و افزایش قدرت کشور است.
به نقل از خبربزار، سرلشکر پاسدار محمد باقری با حضور در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع از خط تولید موتور ملی اوج بازدید و در جریان آخرین پیشرفت‌ها و دستاوردهای متخصصین صنعت هوایی وزارت دفاع در حوزه موتورهای هوایی قرار گرفت.
وی پس از بازدید از مجموعه‌های مختلف سازمان صنایع هوایی از جمله صنعت ساخت و طراحی موتورهای هوایی، با حضور در جمع مدیران ارشد این سازمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای سازمان صنایع هوایی، از تلاش‌های این مجموعه در راستای اعتلای قدرت دفاعی جمهوری اسلامی قدردانی کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اهمیت موتور به عنوان یک موضوع حیاتی و بسیار مهم در حوزه هواگردها و موشک‌ها تصریح کرد: موتورهای محصولات هوایی جزو مهمترین بخش و به عنوان گلوگاهی حساس به لحاظ فناوری هستند که در جهان کشورهای معدود و انگشت‌شماری قادر به تولید آن هستند.

سرلشکر باقری در همین زمینه افزود: جمهوری اسلامی ایران با تلاش متخصصان و دانشمندان متعهد خود به بلوغی رسیده است که توانسته است با اتکال به قدرت لایزال الهی و اعتماد به نفس و اتکا به ظرفیت‌های داخلی به حوزه خطیر طراحی و تولید موتورهای هوایی پیشرفته وارد شده و هزاران فروند هواگرد و پهپاد و موشک را با موتورهای ساخت ایران آماده بهره‌برداری نماید و این موضوع برای نیروهای مسلح و کشور بسیار مایه‌ی فخر و مباهات است.

وی با آرزوی فتح قله‌های پیشرفت توسط متخصصین صنعت دفاعی به ویژه متخصصان صنعت طراحی و ساخت موتورهای هوایی گفت: همانگونه که تدبیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) تأکید بر «قوی شدن» است؛ بی‌تردید افزایش قدرت دفاعی کشور مولفه‌ی اصلی «قوی شدن» و صنعت طراحی و تولید موتورهای هوایی نیز از اجزای اصلی این مهم به‌شمار می‌رود.

سرلشکر باقری با بیان اینکه تولید موتور در کنار ارزش دفاعی از ارزش افزوده اقتصادی نیز برخوردار است، گفت:‌ تمامی هواگردها، موشک‌ها و … به مسئله موتور وابسته هستند و این موضوع مهم توجه هرچه بیشتر به این بخش را افزوده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله تحریم‌های نظام استکباری گفت: همه‌ی پیشرفت‌های دفاعی به برکت تحریم‌های ظالمانه به نتیجه رسیده است؛ چرا که این محدودیت‌ها، شکوفایی و خلق فرصت‌های ارزشمند را برای دانشمندان دفاعی ما به ارمغان آورد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش پایانی صحبت‌های خود با اشاره به مسئله سرمایه انسانی به عنوان یک موضوع مهم و مورد تأکید فرمانده کل قوا تصریح کرد: بر اساس این رهنمود، مهمتر از ساخت محصول، جوانانی هستند که محصول را طراحی و ساخته‌اند.

سرلشکر باقری افزود: باید نسل به نسل دانشمندان مومن،‌ متدین و متخصص به این مجموعه‌ها اضافه شده تا علاوه بر ایجاد ظرفیت‌های کارآمد، دانش جدید نیز به مجموعه‌های دفاعی منتقل شود.

پست بعدی

فرکانس سیگنالهای مغز ایرانی ها استخراج شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =

مطالب پیشنهادی

سلسله جشنواره هایی با نام آرمان

2 ماه قبل

استاد مرحوم امین تارخ در خانه ابدی خود آرام گرفت

6 ماه قبل
لینک ها: | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | دالمیکر | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | دکمه ساز | اویلانجین | ایرانی بازی | حصیریاب | فیتپینو | فیشمیش | چکش هیدرولیک | بستسالمون | زیراندازآنلاین | فریزرز | ایبیچیکن | گلسوب | دکمه ساز | آیگاز | ماهیکاران | چرمشوز | نباتشیرین | آیگاز | Arad Branding
خبربزار

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

دسترسی سریع

  • درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • Home
  • دولت و مجلس
  • بین الملل
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • اقتصادی
  • علمی
  • سیاسی

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن