• درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما
پنج‌شنبه, مارس 23, 2023
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • بین الملل
  • دولت و مجلس
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • علمی
  • خانه
  • بین الملل
  • دولت و مجلس
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • علمی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

باز شدن گره سه ساله ی واحدهای تولیدی مستقر در مناطق آزاد

فوریه 25, 2022
0

به دنبال پیگیری های دبیرخانه شورایعالی و با ابلاغ جدید “ستاد تسهیل و رفع موانع تولید” یکی از مشکلات واحدهای تولیدی واقع در مناطق آزاد که طی چند سال اخیر به گرهی کور تبدیل شده بود، رفع شد.

اداره كل روابط عمومی و امور بين الملل دبيرخانه شورايعالي مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی : به دنبال پیگیری های دبیرخانه شورایعالی و با ابلاغ جدید “ستاد تسهیل و رفع موانع تولید” یکی از مشکلات واحدهای تولیدی واقع در مناطق آزاد که طی چند سال اخیر به گرهی کور تبدیل شده بود، رفع شد.

به گزارش خبربزار و به نقل از فرینا : “کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید”، بر اساس مصوبه هفدهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، مورخ 1395/1/9

به منظور نظارت عالیه بر عملکرد “کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها” و با هدف حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی با دستگاه های اجرایی و سیستم بانکی کشور( موضوع تصویب نامه شماره 18151/ت50720هـ مورخ 1394/2/19 هیأت محترم وزیران) تشکیل شده بود که بر اساس ماده 61 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب 1397/3/21 و با ترکیبی از اعضای هیأت دولت و نمایندگان بخش خصوصی و با ریاست وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت و این بار با نام “ستاد تسهیل و رفع موانع تولید” فعال شد.

طبق ماده 61، حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی، به ویژه در موارد مربوط به تکمیل و راه اندازی طرح های نیمه تمام
تأمین مالی و تعیین تکلیف بدهی ها در این ستاد ملی یا کارگروه های استانی به صورت مورد به مورد بررسی و تصمیمات مقتضی گرفته شود؛ اما از آن جایی که این بررسی بدون لحاظ قوانین خاص حاکم بر مناطق آزاد که عمدتا متفاوت از قوانین مالی حاکم بر سرزمین اصلی نیز هستند صورت می گرفت و در این ماده قاونی نماینده ای برای مناطق آزاد تعریف نشده بود، به همین جهت، مشکلات واحدهای تولیدی واقع در مناطق آزاد، به علت عدم آگاهی و اشراف ستادهای ملی و استانی به قوانین خاص بالادستی حاکم بر این مناطق، در اغلب موارد حل و فصل نمی شد و این مسئله به گره کوری برای واحدهای تولیدی واقع در مناطق آزاد تبدیل شده بود.

با پیگیری، تبیین و اقناع صورت گرفته توسط دبیرخانه شورایعالی منطق آزاد، در ابلاغ شماره 267956/60 مورخ 1400/11/9ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، مقرر گردیده است که زین پس پرونده واحدهای مستقر در مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی، با حضور مدیران عامل منطقه محل استقرار یا نماینده تام الاختیارشان و با رعایت قوانین مترتب بر این مناطق رسیدگی شود.

از همین رو، ضمن تشکر از این اهتمام ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت به اطلاع واحدهای تولیدی مستقر در مناطق آزاد کشور، می رساند با توجه به این مهم، می توانند تقاضای خود را از طریق سامانه تسهیل به آدرس tashil.stsm.ir به کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید استان ها ارسال نمایند و اطمینان خاطر داشته باشند که خدمتگزاران شان در مناطق آزاد پشتیبان حق و حقوق قانونی آن ها در این ستاد بوده و دبیرخانه شورایعالی و سازمان های مناطق آزاد تمام تلاش خود برای استفاده از ظرفیت این ستاد که مصوباتش هم ارز مصوبات هیات دولت بوده و برای دستگاه های اجرایی لازم الاجراست را در جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی مناطق آزاد به کار خواهد گرفت.

برچسب: مناطق آزادواحدهای تولیدی
پست بعدی

اسلام آیین صلح وآشتی و دوستی است

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 4 =

مطالب پیشنهادی

سفر قالیباف و بازدید از بندر امیرآباد و دیدار با کارگران مجموعه

2 سال قبل

«محمدرضا اسکندری» به عنوان عضو موظف هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد اروند معرفی شد

1 سال قبل
لینک ها: | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | دالمیکر | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | دکمه ساز | اویلانجین | ایرانی بازی | حصیریاب | فیتپینو | فیشمیش | چکش هیدرولیک | بستسالمون | زیراندازآنلاین | فریزرز | ایبیچیکن | گلسوب | دکمه ساز | آیگاز | ماهیکاران | چرمشوز | نباتشیرین | آیگاز | Arad Branding
خبربزار

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

دسترسی سریع

  • درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • Home
  • دولت و مجلس
  • بین الملل
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • اقتصادی
  • علمی
  • سیاسی

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن