• درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما
دوشنبه, مارس 20, 2023
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • بین الملل
  • دولت و مجلس
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • علمی
  • خانه
  • بین الملل
  • دولت و مجلس
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • علمی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه راه و ساختمان

افتتاح خط ویال تزریقی برای تولید واکسن

آوریل 19, 2021
0

تجهیزات پُرکردن ویال واکسن و خط صنعتی آن با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افتتاح شد و شرکت‌های سازنده واکسن می‌توانند با استفاده از این خط جدید، نسبت به پُرکردن ویال واکسن اقدام کنند.
به نقل از خبربزار؛ شرکت داروسازی “اسوه” تجهیزات پُرکردن ویال واکسن و خط صنعتی آن را فراهم کرد و شرکت “پایا فن‌یاخته” نیز در صورت اخذ تاییدیه‌های لازم می‌تواند با استفاده از این امکانات واکسن تولید کنند ضمن اینکه این خط تولید از ظرفیت پُرکردن سالانه میلیون‌ها ویال واکسن برخوردار است.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در این مراسم گفت: سرمایه‌گذاری مشترک و همکاری انجام گرفته میان این دو شرکت، باعث ایجاد این خط جدید پُرکردن ویال واکسن شده است، اقدامی که مسیر توسعه زیرساخت‌ها برای واکسن‌سازی را هموار کرده است.

ستاری ادامه داد: هر چند باید بر این موضوع تاکید کرد که هنوز واکسنی در حوزه کرونا در این مجموعه تولید نشده است و تولید واکسن پس از اخذ تاییدیه های لازم از وزارت بهداشت، آغاز خواهد شد، با این همه تولید واکسن‌های بومی، حاصل جمع این گام‌های برداشته شده است و ایجاد زیرساخت ویژه پُرکردن ویال واکسن نیز، از جمله اقدامات لازم و پیش‌نیاز برای تولید انبوه واکسن کووید19 است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه توسعه بیشتر ارتباط شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ صنعتی به ویژه در حوزه داروسازی، همان مسیر مبارکی است که رشد و بالندگی فناورانه را به دنبال دارد، تصریح کرد: ممکن است یک شرکت به تنهایی نتواند تمام قطعات پازل تولید واکسن کرونا را کنار هم بگذارد، به همین دلیل همکاری مشترک دو یا چند شرکت دانش‌بنیان و صنعتی، انتخاب بسیار معقول‌تری در مسیر رسیدن به هدف، تامین نیاز کامل کشور در حوزه واکسن‌سازی است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان در پایان خاطرنشان کرد: بی‌شک، پیوند بیشتر دو حوزه دانش‌بنیانی و صنعت، می‌تواند به توسعه جهشی و سریع محصولات فناورانه بیانجامد؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در راستای تامین امنیت دارویی کشور، شرکت‌های توانمند در حوزه تولید واکسن را دعوت کرد تا در این حوزه، توانمندی‌های خود را به اشتراک بگذارند؛ پیوند بین صنعت دارویی و جریان دانش‌بنیان، از جمله محورهایی است که در این نهاد به عنوان یک راهبردِ علمی همواره بر آن تاکید شده است.

برچسب: Climate ChangeFlat EarthMarket StoriesMr. RobotSillicon Valley
پست بعدی

«ایبیس» هتل برتر سال ۱۳۹۹ انتخاب شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =

مطالب پیشنهادی

دولت قوی را دولتمردان قوی تشکیل می‌دهند

2 سال قبل

رسانه‌های صهیونیستی کدام بخش از سخنان سیدحسن نصرالله را بازتاب دادند؟

2 سال قبل
لینک ها: | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | دالمیکر | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | دکمه ساز | اویلانجین | ایرانی بازی | حصیریاب | فیتپینو | فیشمیش | چکش هیدرولیک | بستسالمون | زیراندازآنلاین | فریزرز | ایبیچیکن | گلسوب | دکمه ساز | آیگاز | ماهیکاران | چرمشوز | نباتشیرین | آیگاز | Arad Branding
خبربزار

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

دسترسی سریع

  • درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • Home
  • دولت و مجلس
  • بین الملل
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • اقتصادی
  • علمی
  • سیاسی

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن