• درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما
جمعه, مارس 31, 2023
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • بین الملل
  • دولت و مجلس
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • علمی
  • خانه
  • بین الملل
  • دولت و مجلس
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • علمی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

اخذ مالیات از مناطق آزاد برابر است با کاهش رونق اقتصادی

فوریه 13, 2022
0

امروز مباحثی همچون معافیت‌های مالیاتی تبدیل به یک ویژگی ذاتی برای مناطق آزاد تجاری و صنعتی شده است.

به گزارش خبربزار و به نقل از ایلنا : از سال 1372 مناطق آزاد تجاری و صنعتی بر اساس مصوبه مجلس و با هدف تسریع در انجام امور زیربنایی، عمران و آبادانی، رشد و توسعه اقتصادی، سرمایه‌گذاری و افزایش درآمد عمومی، ایجاد اشتغال سالم و مولد، تنظیم بازار کار و کالا، حضور در بازارهای جهانی و منطقه‌ای و کمک به ارزآوری و درآمدزایی برای کشور ایجاد شد. از ابتدای راه‌اندازی این مناطق آزاد تجاری مقرر شده بود که این مناطق از شمول برخی از مقررات جاری کشور خارج شوند و با بهره‌گیری از مزایایی مانند معافیت‌های مالیاتی، بخشودگی سود و عوارض گمرکی، کاهش تشریفات دست و پاگیر ارزی و اداری، تسریع در فرایندهای واردات و صادرات به سمت جذب سرمایه‌گذاری خارجی و انتقال فن آوری کمک کند و خوشبختانه نیز در طی این مدت نقش پررنگ و مهمی را در اقتصاد کشور ایفا کردند و به طور مثال در سال 92 فقط 132 میلیون دلار کالا از این مناطق صادر شده است.

امروز مباحثی همچون معافیت‌های مالیاتی تبدیل به یک ویژگی ذاتی این مناطق شده است و هرچند معافیت‌هایی که داده شده نسبت به مناطق آزاد مشابه در کشورهای دیگر کمتر است اما باید بپذیریم که همین معافیت‌ها نیز نقش پررنگی در جذب سرمایه‌گذاری‌ها داشته است.

به تازگی کمیسیون تلفیق بودجه تصویب کرده که از سال 1401 مناطق آزاد تجاری و صنعتی باید مشابه سرزمین اصلی مالیات پرداخت کنند و مشمول مالیات می‌شوند و همین مسئله باعث نگرانی زیادی در بین فعالان اقتصادی در این مناطق شده است.

با توجه به مشکلات پیش روی فعالان اقتصادی بخصوص در حوزه مناطق ازاد بدلیل مشکلات سیاسی و تحریمها و نیز فرصت طلبی برخی از کشورهای همسایه برای جذب سرمایه گذاران ایرانی در کشورهای خود با اعطای تسهیلات و امکانات زیر ساختی مناسب و همینطور اعطا اقامت و تابعیت و … عملا می تواند زنگ خطری برای خروج سرمایه گذاران داخلی کشور از سرزمین اصلی و مناطق آزاد باشد.

در شرایط کنونی سرمایه گذاران در مناطق آزاد با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کنند و ضمن کاهش مشکلات فعالان اقتصادی در مناطق ویژه و اقتصادی باید متوجه تبعات کمرنگ شدن قوانین مناطق ازاد و همینطور اخذ مالیات از فعالان مناطق ازاد و ویژه اقتصادی بود و برای اینکه جذب سرمایه گذار داشته باشیم باید به دستورالمعل‌های قانون 65 مناطق ازاد عمل کرد و قانون سرمایه گذاران را به خوبی تشریح کرده و عدول از این قانون ضررهای جبران ناپذیری دارد.

مرتضی بلوکی کارشناس رسانه

برچسب: مرتضی بلوکیمناطق آزاد تجاری
پست بعدی

نامزدهای جایزه موسیقی «باربد» معرفی شدند

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − هشت =

مطالب پیشنهادی

همایش و اجتماع بزرگ نخبگان و کارفرینان ایرانی خارج از کشور در حمایت از برنامه های تولید محور ایت الله رئیسی

2 سال قبل

سد بزرگ شبکه بانکی در مقابل دانش‌بنیان‌ها؛ آیا تأسیس بانک نوآوری و شکوفایی امکان‌پذیر است؟

2 سال قبل
لینک ها: | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | دالمیکر | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | دکمه ساز | اویلانجین | ایرانی بازی | حصیریاب | فیتپینو | فیشمیش | چکش هیدرولیک | بستسالمون | زیراندازآنلاین | فریزرز | ایبیچیکن | گلسوب | دکمه ساز | آیگاز | ماهیکاران | چرمشوز | نباتشیرین | آیگاز | Arad Branding
خبربزار

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

دسترسی سریع

  • درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • Home
  • دولت و مجلس
  • بین الملل
  • راه و ساختمان
  • کسب و کار
  • اقتصادی
  • علمی
  • سیاسی

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن