• خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
جمعه, می 9, 2025
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

صادرات محوری در دستور کار منطقه آزاد انزلی

جولای 2, 2023
0

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد انزلی از فعالیت‌های گسترده صنایع در منطقه آزاد انزلی خبر داد و گفت: حضور و فعالیت پر رنگ صنایع را در منطقه آزاد انزلی پیش بینی کردیم و صادرات با هدف ارزآوری را در دستور کار قرار دادیم.

به گزارش خبربزار به نقل از پول نیوز، وحید طالب پور در گفت و گو با خبرنگار خبرداری با اشاره به وجود ۱۶۴ بنگاه اقتصادی صنعتی فعال در منطقه آزاد انزلی گفت: از ۱۶۴ بنگاه اقتصادی فعال در منطقه آزاد انزلی ۱۱ شرکت دانش بنیان هستند.

وی از رویکرد صادرات محور صنایع حاضر در منطقه آزاد انزلی خبر داد و گفت: تعداد بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی فعال منطقه، صادرات محور هستند و این رویکرد به اندازه‌ای جدی است که صادرکننده نمونه مناطق آزاد در سال گذشته، از منطقه آزاد انزلی برگزیده شد.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد انزلی به اهمیت پیمان‌های خارجی در توسعه صنایع و اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: فرصت‌های خوبی برای کار با کشور‌های اوراسیا و سی.آی.اس فراهم شده است.

وی با اشاره به پیوستن ایران به پیمان شانگ‌های و تبعات موثر و مثبت آن گفت: اکنون ارتباطات خوبی با کشور چین وجود دارد و از سوی دیگر با روسیه، قزاقستان، ترکمنستان و کشور‌های سی. آی. اس نیز ارتباطات خوبی داریم.

طالب پور با تاکید بر اینکه پیمان‌های خارجی فرصت‌های خوبی برای حوزه صنعت فراهم کرده گفت: پیمان‌های خارجی بخصوص در حوزه پردازش کالا، شرایط خوبی به وجود آورده و ظرفیت‌های خوبی فراهم شده، به نوعی که در منطقه آزاد می‌توان در حوزه صادرات مجدد فعالیت کرد.

وی به تشریح رویکرد صادرات مجدد پرداخت و گفت: اکنون بهترین شرایط فراهم است تا کالا‌های کشور‌های سی.آی.اس به ویژه روسیه را در منطقه آزاد انزلی پردازش کنیم و برای همسایگان بفرستیم تا نیازمندی‌های روسیه و کشور‌های اوراسیا را از منطقه آزاد انزلی تامین کنیم، اتفاقی که در حال انجام است و امیدواریم سرعت و رونق بیشتری بگیرد.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد انزلی از تنوع بنگاه‌های اقتصادی در حوزه‌های گوناگون در منطقه آزاد انزلی خبرداد و گفت: اکنون در زمینه صنایع برق، صنایع الکترونیک، صنایع غذایی، صنایع سلولوزی، صنایع زنجیره پتروشیمی و صنایع فلزی واحد‌های فعالی در منطقه آزاد انزلی داریم.

وی به تشریح رویکرد‌های جدی منطقه آزاد انزلی در توسعه صنایع و تولید پرداخت و گفت: اعتقاد و باور ما بر این است که صنعت در منطقه آزاد انزلی گسترش یابد و به همین دلیل در شهرک صنعتی جدید که شهرک صنعتی شماره ۳ نامگذاری شده، می‌توانیم واحد‌های جدیدی در سطح واحد‌های اس.ام.‌ای (واحد‌های کوچک و متوسط) ایجاد کنیم، زیرا این واحد‌ها می‌توانند تولیدات پیچیده‌ای را به سرعت انجام دهند و بتوانند صادرات قابل توجهی را به ارزش دلاری انجام دهند.

برچسب: سرمایه گذاریصنایعطالب پورمعاون اقتصادیمنطقه آزاد انزلی
پست بعدی

گهرزمین در آستانه دستیابی به انرژی خورشیدی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 1 =

مطالب پیشنهادی

کنگره ملی بانوی ایرانی ( باور) با محوریت زنان تعاونگ، پویایی اقتصاد، توسعه پایدار و شبکه سازی

2 سال قبل

«محمدیان» گزینه اصلح فرهنگیان انقلابی برای تصدی آموزش و پرورش

4 سال قبل
خبربزار

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

دسترسی سریع

  • درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.