• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
یکشنبه, آذر 16, 1404
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

هرکول ایرانی رکورد قهرمان آمریکایی را شکست

3 اسفند 1400

شکستن رکورد جهان توسط جهان پهلوان دکتر سیّدافشین مباشر ( ملقب به هرکول ایرانی )

در چهل و سوّمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سالروز ولادت مولی الموّحدین . حضرت امیرالمومنین علی(ع) قهرمان خوش آتیه کشورمان با کشیدن هواپیمای غول پیکر مسافربری ۴۳ تُنی md آمریکایی موفّق به رکورد شکنی در جهان و کسب افتخاری عظیم برای ایران اسلامیِمان گردید .

به گزارش گزارشگر خبربزار : پیش از این ، این رکورد به نام یک قهرمان آمریکایی به شرح ( کشیدن هواپیمای مسافربری md به وزن ۴۳ تن و طول ۳۱ متر با رکورد ثبت شده ۸ متر مربع و ۸ سانتیمتر در مدّت زمان ۴۷ ثانیه ) ثبت گردیده بود .

جهان پهلوان سیّدافشین مباشر موفّق گردید رکورد فوق را به شرح ( کشیدن هواپیمای مسافربری md به وزن ۴۳ تُن و طول ۳۱ متر مربع با رکورد ثبت شده ۱۴ متر و ۷۲ سانتیمتر در مدّت زمان ۳۶ ثانیه ) تغییر و با پرچم مقدّس جمهوری اسلامی ایران در کتاب رکورد داران جهان به ثبت رساند .

از نکات جالی که ما را متحیّر نمود و یقیناً بر روی شما هم اثر گذار خواهد بود میتوانیم به ۲ مورد اساسی اشاره کنیم :

نخست اینکه علی الرقم مصدومیت هایی که بعلّت بار فشار بیش از حد در رکوردزنی فوق برای وی پدیدار گردیده بود زمانی که از ایشان جویا شدیم تمرینات خود را از چه زمانی مجدداً آغاز خواهند نمود ؟

در پاسخ اظهار داشتند که همین الآن از تمرین خدمت شما رسیدم و ورزش را برای خود همچون اکسیژن تفسیر کرد که در هر حالتی نیاز اصلی محسوب میگردد .

نکته بعد اینکه سیّدافشین مباشر که نه تنها در عرصه ورزش مایه فخر و مباهات میهن عزیزمان هست در مباحث کارهای خیرخواهانه نیز همیشه پیش قدم و داوطلبانه در صف اوّل میدان عمل بوده و هست و ریاست مرکز نیکوکاری الهیه استان تهران و خدمات خداپسندانه یِ ایشان مَشهود میباشد و وقتی در خصوص جشن پیروزی و شادمانی و … از وی جویا شدیم اظهار داشت که هر آنچه از سوی دوستان و هواداران و عزیزان بعنوان هدایا دریافت کرده و زین پس نماید را صرف هزینه های خیریه و مرکز نموده و مینماید و جشن پیروزی و شادمانی اش را هم به نفع بچّه های کار و کودکان و زنان بی سرپرست و بدسرپرست در موّرخه ۱۴۰۰/۱۲/۰۵ با حضور جمع کثیری از مسئولین و مدیران و خیّرین و پهلوانان و قهرمانان ملی و پیشکسوتان برگزار خواهد نمود .

اینبار کلام آخر را ما به این جوانمرد آریایی میگوئیم و در یک کلام ( فتبارک الله احسن الخالقین )

برچسب: دکتر سیّدافشین مباشر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

آخرین اخبار

چطور تبلیغات پیامکی هوشمند در ایران بازدهی را ۳۰۰٪ افزایش داد؟

دعوت به تأمل پاییزی: نمایشگاه «آذرنقش» برپا شد

«ادعای خبرساز یک درمانگر: درمان فوری سرماخوردگی و کرونا با طب سنتی»

آیا فاجعه گرانی بنزنی دوباره تکرار می‌شود

از حملات اسرائیل تا آماده باش ایران، روزهای سرنوشت ساز خاورمیانه

محمود اولیایی رئیس،پدیدار نایب‌رئیس و انبیائی خزانه‌دار؛ جزئیات نشست نخست هیئت‌مدیره جدید

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.