• خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
سه‌شنبه, می 20, 2025
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه فرهنگی و هنری

نذر فرهنگی برای امام حسین (ع) با اجرای دو نمایش در عراق

آگوست 5, 2024
0

زهرا جربان که دو نمایش «طلوع قاصدک» و «مسیح در کربلا» را در عراق در ایام ماه صفر به اجرا می برد، گفت: اجرای نمایش در نجف، کوفه و کربلا نذر فرهنگی و ابراز ارادت عاشقانه هنری به آستان سیدالشهدا (ع) است.

به گزارش خبربزار، نمایش «مسیح در کربلا» به نویسندگی محمدرضا سنگری و کارگردانی زهرا جربان و نمایشنامه «طلوع قاصدک» به نویسندگی و کارگردنی زهرا جربان در ایام صفر درکشور عراق به صحنه می رود.

«زهرا جربان»، نویسنده و کارگردان تئاتر در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان درباره اجرای تئاتر در ایام صفر در کشور عراق گفت: گروه نمایشی «درالشفا» دو نمایش «مسیح در کربلا» و «طلوع قاصدک» را از اول صفر تا ۲۰ صفر در شهرهای نجف، کوفه وکربلا اجرا می کند.

این نویسنده و کارگردان تئاتر درباره انتخاب عوامل و بازیگران این دو نمایش اظهار کرد: بازیگران نمایش «مسیح در کربلا» و «طلوع قاصدک» با اعلام فراخوان از شهرهای مشهد، کاشان، قم، شیراز وتهران انتخاب شدند.

زهرا جربان درباره اجرای نمایش در ایام شلوغی اربعین در کشور عراق توضیح داد: ما هم مثل تمام شیعیان ودلداگان امام حسین (ع) وظیفه داریم عاشقانه به ایشان خدمتی کنیم و هنر گویاترین وملموس ترین ابراز ارادت ومهمترین وسیله ارتباط با مخاطب هست؛ نذر فرهنگی همین کار است و تئاتر خود رسانه وهنر است وچه جای بهتر از کربلا ونجف وحرمین که با صدایی رسا ما هم عاشقانه هنری برای اردات به آستان سید الشهدا اجرا کنیم. من و گروه نمایشی «درالشفا» با تمام وجود شوق خدمت داریم وعاشقانه ترین تصاویر را همراه با عزاداری زائران حرم حسینی رقم خواهیم زد.

این نویسنده و کارگردان تئاتر درباره اجرای تئاتر در اماکن متبرکه گفت: من بر این باورم در عصر کنونی کار تمام آموزش های تربیتی وپرورشی بر عهده رسانه است ومن هم دانش آموخته هنر عرض ارادت خودم را به ساحت آقا امام زمان (عج) با زبان رسانه بیان می کنم، از آنجا که این مکان‌های متبرکه با مخاطب خاص وعموم مردم ارتباط دارد توده مردم می تواند مخاطب اثر باشند.

 

وی درباره دلایل اجرای همزمان دو نمایش در ایام صفر در عراق توضیح داد: نمایش «طلوع قاصدک» یک اجرای صحنه ای و نمایش «مسیح در کربلا» یک نمایش نامه خوانی است؛ خوانش نمایشنامه «مسیح در کربلا» بنا به شرایطی که در کربلا وجود دارد و زائران خسته ای که در پیاده روی اربعین حضور دارند می‌تواند بسیار مناسب باشد.

زهرا جربان اظهار کرد: بنا به توصیه مقام معظم رهبری هم اکنون وظیفه همه ما جهاد در جبهه فرهنگی وشناخت رسانه وهنر است، انجام پروژه های هنری چون کار ما جهاد در قامت هنر است که نیاز به حمایت مادی ومعنوی دارد.

عوامل نمایش «طلوع قاصدک» عبارتند از :

نویسنده وکارگردان: زهرا جربان

دستیار کارگردان:کوروش استارکی

علی بهرامی. محسن جربان

شاعر:حسن رضایی

روابط عمومی:هانا غیاثوند

طراح پوستر:مهدیه آقاجان کردی

عکاس:مهری حسینی

مدیرشبکه رسانه ای:دکترهادی گرجی

مدیرصحنه:علیرضا رحمانی سپهر

بازیگران

محمد حکیم

محمدرضا زمانی

حسن رضایی

کوروش استارکی

کبری خرسند

زهرا حسینی

ماندانا یوسفی

ناهید عبدلی پور

هنرمند خردسال

فاطمه سادات تفرشی

برچسب: اجرای نمایشایام ماه صفرزهرا جربانعر اقنذر فرهنگی
پست بعدی

دولت پزشکیان، دولت وفاق ملی خواهد بود

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 5 =

مطالب پیشنهادی

شاهرخ رضایی شعبده ایران را جهانی کرد

4 سال قبل

خشم بازنشستگان از قانون گریزی دولت

2 سال قبل
خبربزار

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

دسترسی سریع

  • درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.