• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
جمعه, آذر 7, 1404
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

منطقه آزاد ارس در آستانه تبدیل شدن به هاب منطقه

31 تیر 1402

دبیر فراکسیون مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی ظرفیت‌های منطقه آزاد ارس را تشریح کرد و گفت: در قالب تعامل، همفکری و هماهنگی که بین مدیران منطقه آزاد ارس، استاندار و مسوولان وجود دارد، شاهد پیشرفت‌های اساسی در این منطقه هستیم.

به گزارش خبربزار به نقل از پول نیوز، حسین حاتمی با اشاره به ظرفیت‌های بالای منطقه ویژه اقتصادی ارس گفت: منطقه آزاد ارس دارای چهار زون منفصل است که دو تا از این زون‌ها در شهرستان جلفا و دو زون دیگر در شهرستان خداآفرین آذربایجان شرقی است.

وی با اعلام اینکه زون جلفا بیشتر یک منطقه صنعتی است گفت: زون جلفا باعث شده تا منطقه آزاد ارس صنعتی‌ترین منطقهٔ آزاد کشور به لحاظ زیرساخت‌ها و شهرک صنعتی باشد که در این منطقه آزاد شکل‌گرفته است.

نماینده کلیبر و خداآفرین با اعلام اینکه صنایع بسیاری در زون جلفای منطقه آزاد ارس شکل گرفته گفت: صنایع نیمه‌سنگین بسیاری در حوزه تولیدات صنعتی به ویژه خودرو در زون جلفا رقم خورده که باعث شده زون قدرتمندی در بین مناطق آزاد کشور در جلفا شکل بگیرد.

وی با اعلام اینکه زون دو منطقه آزاد ارس در مجاورت مرز ارمنستان واقع شده گفت: زون دو منطقه آزاد ارس بیشتر یک هاب تجاری است که در شمال غرب حرف اول را می‌زند.

حاتمی با اعلام اینکه زون سه و چهار در شهرستان خداآفرین قرار دارد گفت: زون‌های سه و چهار بیشتر کاربری گردشگری دارد.

وی با اعلام اینکه به لحاظ سد‌های خداآفرین و منطقه کشت و صنعتی که در پایان سد خداآفرین احداث می‌شود، منطقه آزاد ارس قطب کشاورزی و تولیدات و صنایع تبدیلی را ایفا خواهد کرد گفت: منطقه آزاد ارس می‌تواند یک تلفیق موفقی از صنعت و تجارت تا کشاورزی و صنایع تبدیلی دامی باشد.

دبیر فراکسیون مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی به تشریح ظرفیت منطقه آزاد ارس پرداخت و گفت: منطقه آزاد ارس می‌تواند نقطه برجسته‌ای در بین مناطق آزاد باشد و با قرار داشتن در مجاورت مرز شمال غرب کشور، می‌توان این منطقه کشور را به یک هاب صنعتی، گردشگری و تجاری تبدیل کند.

وی از حرکت شتابان منطقه آزاد ارس در مسیر توسعه خبر داد و گفت: منطقه آزاد ارس در مسیری که ریل گذاری شده، طی طریق می‌کند.

حاتمی از نقش آفرینی مدیریت جدید منطقهٔ آزاد ارس و نگاه مثبت استاندار در ارتقای کیفیت منطقه، استان و کشور خبرداد و گفت: مدیریت منطقه آزاد ارس در کنار استاندار به توسعه می‌اندیشند و بحث تجارت خارجی استان با کشور‌های حوزه قفقاز و روسیه را در دستور کار دارند.

برچسب: جلفاحسین حاتمیخداآفرینمجلس شورای اسلامیمنطقه آزاد ارس

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =

آخرین اخبار

بهترین پنل پیامک هوشمند ۱۴۰۴ | اپراتور رسمی پیامک هلدینگ ایرانیان با تعرفه ارزان و ارسال منطقه‌ای

شوکه بنزینی به خودروهای وارداتی : سهمیه 1500 تا 3000 تومانی حذف شد

تجدید چاپ کتاب «نیایش» با حمایت مجمع مدیران ماندگار ایران

«فقط حیدر، امیرالمؤمنین است»؛ حرکت شمسایی که موجی از حواشی در بر داشت

برگزاری جشنواره زیتون با درخت آرزوها

چگونه می‌توان به سرمایه‌گذاری در گردشگری ادامه داد؟

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.