مدیرعامل سازمان متخصصین و مدیران ایران در نشست تخصصی میز نان و شیرینی : مشاوره درست در قالب یک سازمان مردم نهاد در زمینه صنعت خوراک را در بدنه وزارت خانه اجرایی کرده ایم.
به گزارش پایگاه خبری خبربزار : میز تخصصی گردشگری خوراک با حضور دکتر فاطمی, مدیرکل محترم گردشگری داخلی و جمعی از مسئولین و فعالان حوزه گردشگری و سازمان متخصصین و مدیران کشور تشکیل شد
ایمان مصدری در جمع خبرنگاران در حاشیه نشست اولین میز تخصصی صنعت نان و شیرینی گفت: با توجه به سیاست گذاری که وزارت گردشگری در بحث تخصصی کردن ساختارهای خوراک و نان دارد و در حقیقت یکی از مهمترین المان های صنعت گردشگری هم به حساب می آید, ما هم در سازمان متخصصین و مدیران ایران , با توجه به اینکه معاونت گردشگری و مرکز متخصصین گردشگری خوراک را ایجاد کردیم, مجری برخی از امور وزارت گردشگری است به همین خاطر در این نشست تخصصی حضور به عمل رساندیم.
وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم توسعه گردشگری داشته باشیم, باید اهمیت ویژه ای به مبحث خوراک داشته باشیم که این مهم در سازمان متخصصین و مدیران کشور به طور جد پیگیری می شود.
مصدری افزود : مبحث خوراک با توجه به سابقه غنی که در کشور دارد ,میتواند پاشنه آشیل خوبی برای معرفی غذا باشد و ما هم به عنوان نهاد مردمی ورود پیدا کردیم.
وی مشاوره درست از سوی یک سازمان مردم نهاد به بدنه وزارت خانه را مهم تلقی کرد و اظهار داشت: در سازمان متخصصین ایران, دپارتمان هایی را به صورت موازی با وزارت گردشگری ایجاد کردیم که بتواند از ظرفیت خصوصی استفاده بهینه شود. مشاوره درست به وزارت گردشگری در قالب یک سازمان مردم نهاد از جمله اهداف ما در این نشست بود.