• خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
یکشنبه, می 11, 2025
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه ورزشی

پانزدهمین سالگرد تاسیس بانک قرض الحسنه مهر ایران

دسامبر 14, 2022
0

پانزدهمین سالگرد تاسیس بانک قرض الحسنه مهر ایران با حضور اصحاب رسانه با سخنوری دکتر سید سعید شمسی نژاد مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران برگزار شد.

به گزارش خبربزار و به نقل از گزارشگر : دکتر سید سعید شمسی نژاد در جمع اصحاب رسانه به مناسبت پانزدهمین سالگرد تاسیس بانک گفت: یکی از مباحث جهاد تبیین که مقام معظم رهبری به آن اشاره داشته اند آگاهی بخشی است و در این یکسال آگاهی بخشی و اطلاع رسانی که وظیفه ما به شمار می رود توسط همکاران و تیم روابط عمومی اطلاع رسانی بسیار خوبی شده است.
وی به آمار و ارقام در طول این یکسال پرداخت و اظهار داشت: یکی از اقدامات بانک مهر ایران نقدینگی بوده است که در حال حاضر ۲/۳ درصد رسیده است و تسهیلاتی که توسط این بانک پرداخت شده است در یک سال گذشته سه میلیون فقره تسهیلات ۳۰میلیونی در حوزه های مختلف بوده است و همچنین وام ازدواج که ۲۵هزار فقره اعطا شده است و ۲۵ هزار فقره وام فرزند آوری انجام شده که در این زمینه از جمله بانک های خوب محسوب می شویم و در مجموع در بخش های تسهیلاتی رقم پرداختی ۶۲ هزار میلیارد ریال داشته‌ایم.
وی به جشنواره های فرهنگی هنری و فرهنگ سازی سفیران قرض الحسنه اشاره کرد و گفت:
اولین جشنواره در هفته قرض الحسنه را در اسفند ماه امسال داریم که از همه فعالیت های قرض الحسنه حمایت می کنیم و قرار است سامانه مرجع علمی قرض الحسنه را افتتاح کنیم,همچنین سفیران قرض الحسنه با همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش که ۲۱ هزار مبلغ همکاری دارند سکویی شود تا سواد مالی قرض الحسنه ارتقا پیدا کند.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران در ادامه این مبحث افزود: ساماندهی صندوق های قرض الحسنه با مساجد و سازمان تبلیغات اسلامی و اکوسیستم هفت هزار مسجد با برخورداری صندوق های قرض الحسنه اکو سیستم از دیگر اقدامات بانک مهر ایران بوده است.

شمسی نژاد در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد : وام های تکلیفی با همکاری وزارت اقتصاد و امور دارایی و وزارت ارشاد در اختیار خبرنگاران قرار داده ایم که بیش از هزار نفر ار خبرنگاران از این وام ها برخوردار شده اند.

برچسب: بانک قرض الحسنه مهر ایراندکتر سید سعید شمسی نژاد
پست بعدی

همایش نقش مدیریت شهری در ارتقاء ارتباطات اجتماعی و تاب آوری شهروندی برگزار شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 3 =

مطالب پیشنهادی

نگاهی مختصر به زندگی هنری ماني ارمغان

4 سال قبل

به بهانه برگزاری «اجلاسی برای دموکراسی» دموکراسی آمریکایی در آستانه خودکشی

2 سال قبل
خبربزار

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

دسترسی سریع

  • درباره
  • تبلیغات
  • مشتریان
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • بین الملل
  • سیاسی
  • علمی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.