• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
چهارشنبه, اسفند 6, 1404
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

سیزدهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران با معرفی شرکت های پیشرو برگزار شد

2 آبان 1402

به گزارش خبربزار، سیزدهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران از 25 تا 27 مهرماه 1402 به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران و تحت نظارت هیئت امنای کنگره که متشکل از 15 دانشگاه سراسری (دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه تبریز، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه ارومیه، دانشگاه سمنان، دانشگاه صنعتی سهند، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، پژوهشگاه بین¬المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی اصفهان) و با حضور اساتید و محققان دانشگاهی از داخل و خارج کشور، مسئولین عالی رتبه کشوری و کارشناسان برجسته کشور، برگزار گردید.

در آئین اختتامیه این کنگره، ضمن تقدیر از حامیان این رویداد مهم علمی، از دکتر سید احمد انوار، دکتر مرتضی زاهدی و دکتر هرمز فامیلی به عنوان چهره ماندگار مهندسی عمران کشور و از دکتر علی اصغر کیهانی به عنوان پدر صنعت بتن ایران و همچنین از شرکت های جهانپارس، پرلیت و فرایند نو به عنوان شرکت های پیشرو در صنعت احداث و انرژی کشور، از شرکت ایران توحید به عنوان شرکت پیشرو در تولید پیچ و مهره، از شرکت عالی مانا به عنوان شرکت پیشرو در طراحی و اجرای زیرسازی به روش تثبیت درجا و رویه های بتنی، از شرکت پادناهور به عنوان شرکت پیشرو در تولید پوشش های ضد حریق، از شرکت مهندسی برآیند صنعت بوتیا پارس به عنوان شرکت پیشرو در روش های نوین اجرا در پروژه های ساختمانی و صنعتی کشور و از شرکت ورنا در به عنوان شرکت پیشرو در اتوماسیون درب های صنعتی تجلیل گردید.

برچسب: دانشگاه علم و صنعت ایرانسیزدهمین کنگره بین المللی مهندسی عمرانکنگره بین المللی مهندسی عمرانمعرفی شرکت های پیشرومهندسی عمران

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − هفت =

آخرین اخبار

تحلیل انتخاباتی؛ آیا فضای مجازی نتیجه انتخابات شوراها را تغییر می‌دهد؟

پزشکان تأکید کردند؛ نوشیدن مایعات همراه غذا علت شایع مشکلات گوارشی

نقش رسانه‌ها در تشدید یا مهار تنش ایران و آمریکا

پیش‌نیازهای تحقق تحول دیجیتال در اقتصاد ایران

وقتی اراده ایرانی رکوردها را شکست

«رشد پلتفرم‌های وام زیر سایه تورم»

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.