• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
یکشنبه, آذر 16, 1404
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

تشکری هاشمی: اولویت مدیریت شهری، خرید اتوبوس‌های تولید داخل است

1 دی 1401

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته که در مصلای تهران برگزار شد، بر ضرورت استفاده از ظرفیت شرکت‌های خصوصی در نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهرهای کشور به ویژه کلان‌شهر تهران، تأکید کرد و گفت: با وجود شرکت‌های بزرگ خودروساز و ظرفیت بالای تولید محصول در این شرکت‌ها، متأسفانه تهران با چالش کمبود ناوگان حمل و نقل عمومی و توسعه و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و حمل و نقل ریلی مواجه است.

سید جعفر تشکری هاشمی در بازدید از غرف قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر کشورمان به خودکفایی حدود ۸۵ درصدی در تولید واگن‌های مترو و قطعات آن اعم از شاسی، اتاق، تزیینات، بخش‌هایی از قوای محرکه و تجهیزات داخل واگن‌ها دست پیدا کرده است، اظهار کرد: انتظار می‌رود در بخش تولید پله‌های برقی ایستگاه‌های مترو نیز ظرفیت داخلی مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه قرارداد ورود 630 دستگاه واگن به شبکه متروی تهران در نقطه تأمین 15 درصد منابع گره خورده و متوقف شده است، تصریح کرد: نوسازی ناوگان ریلی و اورهال کردن دو سوم قطارهای متروی تهران، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است که این ظرفیت از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران وجود دارد.

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر در بازدید از اتوبوس‌های تک‌کابین و دوکابین و اتوبوس‌های برقی دوکابین تولید داخل با تأکید بر اینکه اگر شرکت‌های داخلی بتوانند نیاز داخل به اتوبوس‌های شهری را تأمین کنند، هیچ اصراری به واردات نداریم، خاطرنشان کرد: نه تنها اصرار نداریم بلکه با رویِ باز از توانمندی تولیدکنندگان داخلی و استفاده از ظرفیت ساخت اتوبوس‌های تولید داخل، استقبال و حمایت می‌کنیم و اولویت مدیریت شهری، خرید اتوبوس‌های تولید داخل است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =

آخرین اخبار

چطور تبلیغات پیامکی هوشمند در ایران بازدهی را ۳۰۰٪ افزایش داد؟

دعوت به تأمل پاییزی: نمایشگاه «آذرنقش» برپا شد

«ادعای خبرساز یک درمانگر: درمان فوری سرماخوردگی و کرونا با طب سنتی»

آیا فاجعه گرانی بنزنی دوباره تکرار می‌شود

از حملات اسرائیل تا آماده باش ایران، روزهای سرنوشت ساز خاورمیانه

محمود اولیایی رئیس،پدیدار نایب‌رئیس و انبیائی خزانه‌دار؛ جزئیات نشست نخست هیئت‌مدیره جدید

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.