• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
سه شنبه, دی 2, 1404
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

باجت؛ باجه برخط ارائه تسهیلات بانک تجارت(+فیلم)

21 خرداد 1402

به گزارش خبربزار به نقل از خبرداری، امیرحسین داوودیان معاونت مشتریان بانکداری شخصی بانک تجارت در گفتگو با پول نیوز گفت: این نمایشگاه آوردگاه مهمی برای صنعت مالی است که نشان از پیشرفت را می‌دهد که پیشرفت بسیاری چشمگیر بوده است.

وی ادامه داد: بانک تجارت از ابتدای سال ۱۴۰۱ بعنوان ۵ بانک بزرگ خصوصی کشور که در این زمینه کار می‌کند بتواند توجه ویژه به حوزه مشتریان حقیقی داشته باشد.

داوودیان گفت: بانک تجارت تلاش کرده است که مشتریان حقیقی داشته باشد و همچنین طراحی اپلیکیشن‌های قوی و قدرتمندی داشته است و تلاش کرده است با بروزرسانی ذر بازار بتواند محصولی را برای مردم عرضه کند که قابلیت استفاده را داشته باشد.

معاونت مشتریان بانکداری شخصی بانک تجارت افزود: اپلیکیشن باجت بانک تجارت در سال ۱۴۰۱ نخستین گام‌های این بانک در عرصه ارائه خدمات کاملا غیرحضوری را برداشت و با تاکید بر سادگی و سهولت ارائه خدمات به مشتریان و بهبود تجربه مشتری، خدماتی همچون امکان افتتاح حساب و دریافت کارت به صورت کاملا غیر حضوری، امکان اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج از درخواست تا معرفی ضامنین و دریافت تسهیلات (در حال حاضر فقط در تهران و در آینده نزدیک در سراسر کشور)، اعطای اعتبار کوتاه مدت ماهانه BNPL را پیاده سازی کرد.

وی توضیح داد: با مراجعه به سایت بانک مرکزی و انتخاب گزینه «روش غیر‌حضوری دریافت تسهیلات»، به اپلیکیشن باجت هدایت می‌شوند و سپس تمامی فرآیند تشکیل پرونده، افتتاح حساب، امضای دیجیتال، امضای فرم‌های قرارداد، پرداخت کارمزد‌های مربوطه و نهایتاً واریز مبلغ تسهیلات به صورت کاملا مکانیزه و غیرحضوری در این اپلیکیشن انجام می‌شود. در فاز بعدی این خدمت برای تمامی متقاضیان در سراسر کشور در دسترس خواهد بود.

برچسب: امیرحسین داوودیانباجتبانک تجارتفاینکس

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − دو =

آخرین اخبار

پیش‌بینی جنگ بر اساس گفته «فرد اهل دل»؛ پرسش‌ها از عقلانیت در اظهارات یک نماینده

پاک‌باخته‌گان زنجانی: اقتصاد دیجیتال ستون نجات کشور در بحران‌ها

آذربایجان‌غربی در قعر سرانه آموزشی؛ خیرین آماده‌اند، مسئولان نه

اینفلوئنسرها در معرض پیگرد؟ ابهامات حقوقی پیرامون همکاری با علی حسنی

وقتی اسطوره فوتبال سفیر یک برند می‌شود؛ پشت‌پرده رونمایی ریچنست

خصوصی‌سازی، جراحی اقتصادی یا شوخی با سفره مردم؟

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.