• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
شنبه, آذر 15, 1404
  • ورود کاربر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خبربزار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

اولین جشنواره ورزشی صنعت بیمه برگزار می شود

2 بهمن 1400

نشست شورای توسعه ورزش صنعت بیمه به منظور برنامه‌ریزی مسابقات ورزشی این صنعت تحت عنوان جشنواره ورزشی صنعت بیمه در محل بیمه مرکزی برگزار شد.

به گزارش خبربزار و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی ، علیرضا محمدعلی، رئیس کمیته ورزش و ارتقای سلامت بیمه مرکزی با اعلام این خبر گفت: شورای توسعه ورزش صنعت بیمه به همت معاون توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی و با عضویت مسئولان ورزش شرکت های بیمه تشکیل شد تا بتوان برای ترویج فرهنگ ورزش و ورزش سلامت محور، شناسایی استعدادهای ورزشی این صنعت و برقراری تعامل هدفمند میان صنعت بیمه و صنعت ورزش برنامه‌ریزی کرد.

همچنین در این نشست که مسئولان ورزشی شرکت‌های بیمه و نمایندگانی از نهادها و مجامع ورزشی حضور داشتند، برنامه‌ جشنواره ورزشی صنعت بیمه مورد بررسی قرار گرفت و بر این اساس در اولین جشنواره ورزشی این صنعت شرکتهای بیمه تعاون، کوثر و ملت به ترتیب میزبانی مسابقات فوتسال، دارت ( آقایان و خانمها)و تنیس روی میز را بر عهده دارند ، شرکت بیمه دی میزبان مسابقات فوتبال دستی( آقایان و خانم ها) است و بیمه دانا میزبان صعود مشترک کوهنوردی و بیمه مرکزی میزبان مسابقات دو و میدانی بانوان خواهد بود.

شورای توسعه ورزش صنعت بیمه اعلام کرد، نفرات برگزیده‌ی این مسابقات ضمن دریافت احکام خود از نهادهای رسمی ورزشی برای برگزاری در رویدادهای سطوح ملی معرفی خواهند شد.

در این نشست همچنین مقرر شد برنامه اختتامیه مسابقات طی مراسمی رسمی با حضور مدیران صنعت بیمه و مسئولانی از فدراسیون های مرتبط ورزشی و انجمن ورزش شرکت‌ها برگزار شود.

برچسب: جشنواره ورزشی صنعت بیمهعلیرضا محمدعلی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =

آخرین اخبار

چطور تبلیغات پیامکی هوشمند در ایران بازدهی را ۳۰۰٪ افزایش داد؟

دعوت به تأمل پاییزی: نمایشگاه «آذرنقش» برپا شد

«ادعای خبرساز یک درمانگر: درمان فوری سرماخوردگی و کرونا با طب سنتی»

آیا فاجعه گرانی بنزنی دوباره تکرار می‌شود

از حملات اسرائیل تا آماده باش ایران، روزهای سرنوشت ساز خاورمیانه

محمود اولیایی رئیس،پدیدار نایب‌رئیس و انبیائی خزانه‌دار؛ جزئیات نشست نخست هیئت‌مدیره جدید

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.